fredag 30 januari 2009

Awarder o lite blommor…

Då var det fredag imorgon igen då! Skönt!

Igår hittade jag äntligen VITA tulpaner! Gissar att jag var “först på plan”, när dom precis fyllt på med nya! Härligt! Men det blir faktiskt ingen bild på dom! Istället får ni se dessa lila fina i ett vackert loppisfynd, en gammal 2 liters kanna. En av de dyrare saker jag inhandlat på loppis, faktiskt, haha! Hela 50 kr!!! *smile* Fast nu har jag t o m köpt för högre summor!!! “fniss” Visar vid ett senare inlägg!

IMG_6770

IMG_6772a

IMG_6777

IMG_6785a 

IMG_6786

 

IMG_6788

Den här veckan har lilla jag mått lite halvdåligt, inte riktigt haft orken med mig… ingen energi. Nästan alla man möter, o även här i blogglandia, pratar om hur det gråa vädret gör en så deppig o nere… har det slagit till mot mig oxå?? Jag brukar klara mig från det… Hur som helst… en sak som verkligen gjorde mig glad, stolt och alldeles varm om hjärtat var den här:

kreativ_blogger_26824709_27003809-300x300

Och den här!!

jaggillardinblogg[1][1]

Dessa fick jag av urgulliga o mysiga PIA  med den fina och inspirerande bloggen Mitt Måleri! Hon är en jätteduktig o kreativ tjej som målar o textar jättevackert! Passa på att kika in hos henne o se om du hittar dig något vackert att köpa!

Med dessa Awarder följde även vissa  regler:

1: Du ska skicka dessa vidare till 7 andra

2: Ange vem du fått den av

3: Länka till denna persons blogg

4: Skriv en kommentar hos den du ger awarden till

Det finns så många fina, härliga, inspirerande och roliga bloggar! Detta är verkligen jättesvårt! Men jag har valt några som ligger mig varmt om hjärtat…

1: Pärlor av Skrot En rätt ny blogg som jag tycker ger massor av inspiration. Sussie är en härlig kreativ pysseltjej med många idéer! Titta in till henne o ta del av hennes härliga tips!

2: Ofelias husblogg Anette har en underbar blogg o visar jättefina bilder! Delar sina dagar o äventyr med oss andra. Det är alltid roligt att titta in! Ni kan oxå hälsa på i hennes butik o fynda på rean!

3: Rost och Rosor Hos färgstarka Katta hittar du alltid smakfulla o vackra bilder! Hon tovar fantastiska saker o har en härlig o go blogg! Hälsa på o titta på bilderna av hennes tovade alster!

4: Så vitt jag kan se Inka, vet att du redan fått dessa från Flisan, men jag gillar din blogg så mycket, så här kommer dom igen!! Vilken tecknartalang du är!! Whow! Blir glad av din blogg!! Kika in så förstår ni vad jag menar!

5: Hemma på landet Stina, jag blir alldeles överlycklig när jag ser ett nytt inlägg från dig! Du har ett alldeles speciellt sätt att skriva som gör att man verkligen känner…Du lockar till skratt, du har en underbar humor! Man blir berörd av dina rader…oavsett vad du skriver om.  Har du inte varit där förut, är det verkligen dags!!

6: Romantiska Hem Petra, gillar din blogg så mycket! Är så glad att jag fått lära känna dig lite, om än bara i webblandet… Din blogg ger mig stor inspiration, glädje och och en stunds härlig ögonfröjd! Alltid vackra bilder! Missa inte att kika in hos Petra!

7: Lilla Flisans Hus Här hittar man alltid ett gulligt, roligt, inspirerande, intressant eller på annat sätt läsvärt inlägg! Du e så go, Flis! Vet att du får massor av utmärkelser o du e värd varenda en! Här kommer några till! Du e en så härlig vän i bloggvärlden!! Hälsa på hos Flisan o läs hennes härliga o goa blogg!

Nu skulle det ju bara vara 7 st som man skickade vidare till…. Jag tänker fuska!!! Vill ge till en till!!

Bonus: Nr 8! Inspiration i Vitt  Hos Ingela får man alltid inspiration! Här flödar fantasi o kreativitet! Härliga vackra bilder o goa rader att läsa!! Kolla in hennes sida, så ni inte missar nåt!!

Avslutar med lite bilder på vackra blommor!

PICT0245   

PICT0266

PICT0285 

Jag riktigt lääängtar efter dessa underbara blommor!! Vill ha hela balkongen full av pelargoner! I sommar har jag tänkt att försöka mig på Dahlior också. Det ska tydligen vara väldigt mycket blommor för väldigt lite arbete!!! Sånt gillas!!

Jag vill oxå passa på och tacka er goa, naturälskande bloggare som han anammat mitt “rop på hjälp” för skogen!!! Vi har till den 19 mars på oss att dra vårt strå till stacken, so to say! *smile* Missade du detta så läs mitt förra inlägg o passa på o ge ditt stöd!! Såg idag att antalet klick stigit med några tusen!! Tror väl inte att det kan vara enbart inredningsbloggarnas förtjänst… *fniss* …men om alla gör vad dom kan så kanske vi hinner rädda skogen!!!

Ha nu en riktigt skööön helg! Slappa, mys, umgås m varandra, måla, inred, plocka blåbärsris, ät god mat, ta lite vin, shoppa, promenera, vinterbada, lek, läs eller vad som nu får just DIG att må toppen!!

Många kramar!!

Iréne

 

14 kommentarer:

Ofelias Hus sa...

Tack så mycket!

Du är för gullig, blev så rörd av dina fina ord, snyft...
Det är ju så roligt att du uppskattar min blogg...
Vaknade upp med värsta spränghuvudvärken och så får jag denna fina award....

Tusen tack igen!

Kram och ha en riktig skön fredag,
Anette

Katta sa...

Men tusen tack Irene! Vilka fina awards, grattis till dej med förståss.vad fint du skriver om alla dessa bloggar, ska ta mig en titt i dem, känner inte till alla förut. Vilka vackra bilder du visar idag, jag tycker de rosa tulpanerna är fina jag. Och den kannan är ju helt underbar, skulle jubla om jag hittade en sån för en 50-lapp.den trådkorgen med zinkkrukorna i som du frågade om kan jag tyvärr inte minnas var jag köpt, den har hägt med mej ett tag nu.Och jo tack, det ordnade upp sig i går så jag behövde inte klona mig.Fick be en snäll granne passa min förkylda dotter när sonen skulle till nefrologen (han går där sen han var sjuk i våras).Tycker det är svårt att be om hjälp med barnvakt och sånt, men den äldre damen som ställde upp blev bara glad ju.Ha en bra fredag, Kram Katta

Stina sa...

Oj! Tack för de där gulliga orden!
Vill du att jag ska böla va?;-)

Tack goaste! *snyft*


Fin kanna med fina tuliper. Kram Stina

PÄRLOR av SKROT sa...

Hejsan!! Håller med i alla komentarer du är bara för gullig,precis som Anette så vaknade jag med migrän men du lyste upp min dag idag, du har en sak på min sida oxå
Jättekramar Sussie

Unknown sa...

Grattis till dina awarder! Men en liten titt på din blogg så kan jag inte annat än förstå att du förtjänar dem!! KRAM Petra

LillaFlisan sa...

Namen här skulle jag bara kika in och önkska trevlig helg och vips så blev min helg genast ännu trevligare!!!


Tusen tack!!!

Jag blir så himla gla!!!


Stor kram och en trevlig helg!!

Flisan

Penseldraget sa...

hej irene
tack söta du för dina snälla ord...
de värmer verkligen...
vill önska dig en jätte skön helg
varma kramar
pia

Fake cake sa...

Hittade inte din mailadress för att förklara varför det är en till familjemedlem nu;)

Kan inte gå ut med det på bloggen nämligen.

Ha det gott

Fake cake sa...

Tack snälla du...visst är det trist o ledsamt när ens djur blir sjuka. mamma är sååå ledsen och det var hennes bästa utställningshund och bästa vän:( ja man vill inte tänka på att man kan ska vara utan sina egna hundar som betyder allt för en.
Vissa känner inte så för djur men de flesta gör det.

ha det så bra

Viola sa...

Tack för du alltid ger så goa kommentarer som verkligen värmer. VIsst njuer man nu utav tulpaner och alla vårlökar. Grattis till dig och din härliga blog för alla utmärkelser du fått, hoppas du har en bra helg, KRAM

Inspiration i vitt sa...

Tack såå mycket Irene du är att goo du som skriver så fint om mig i din utmärkelse. Jag blir änna lite rörd vet du över hur givmild du är i dina kommentarer.

Vad härligt det är med tulpaner ja färska blommor över huvud taget.Vill helst köpa lite blommor eller lökar varje vecka.
Kram på dig/Ingela.

Unknown sa...

Den två literskannan missade jag sist (måste vara halvblind...ler) Den är ju sååå vacker! Kram Petra

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

VIlka härliga pelargoner! Jag så igår att de hade fått in Mårbacka. Det är nog min absoluta favorit...
Vilken fin kanna du hade fyndat, och så snyggt det blev med tulpaner i den!
Och ett stort grattis till dina awards!
Kram
Marie

Ett skönare liv sa...

Så fina blommor :) å stort gratttis till dej :)
ha en skön tisdag!

kram nadja