tisdag 2 december 2008

Loss of Virginity...bloggvirginityJaaha... då har även jag blivit bloggare! Funderade länge o väl innan jag tog beslutet, för att sen kapitulera o komma till skott!

Just nu händer det så mycket i mitt liv, mycket jobbigt...o stora förändringar.. jag hoppas att jag kan få lite kraft av att hålla på med bloggen. Det kan ju naturligtvis bli precis åt andra hållet.. att det kräver för mycket av mig o orken tryter..

Vid datorn befinner jag mig ju iaf varje dag, är ute på nätet och kollar in mina favoritbloggar, de flesta med inriktning på heminredning i vitt/Chabby chic/Countrystyle/FranskDansk Lantstil. Det är såå inspirerande att läsa o jag får till mig så mycket ideér o tips!
Efter en tids läsande slog det mig att jag faktiskt höll på likadant i mitt hem; fixar loppisfynd, tillverkar egna kort o tags, syr o pysslar... Så varför inte.. Dessutom gillar jag ju att fota!! Såå, jag testar o gör två flugor på smällen, så får vi se hur det går! Det är alltså tänkt att den här sidan ska handla om min heminredning, mina loppisfynd, lite hempyssel, foto och... kanske en o annan hund/djur kan slinka in oxå!

Hej Hopp!
Ha de gott!
/Iréne


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste ju bara lämna en kommentar (den första!!!) nu när du har tagit steget:)
Du har då redan fått det så fint här!

MsDrake sa...

Gulledej, Bästa Vännen!! Tackar ödmjukast! De är inte precis det enklaste det här.. börjar jag märka.. Men med lite träning så... Stora Kramen till Dig!