onsdag 31 december 2008

Sista inlägget 2008

Hemma igen!
Har suttit vid datorn nästan hela tiden sen jag landade hemma... pratat ifatt med långtbortifrånvänner!
En kort men intensiv tur till storstaden, av vilken jag inte hann se mer än centralstationen o en lekpark(!), känns det gött att komma hem till lilla lägenheten igen! Knasigt va`? Men det stämmer det där med: Borta bra men hemma bäst!! Älskar att resa bort men gillar att komma hem! :-)'
Har haft en rolig dag med en väldans festlig kille!
Hjälpsam, men med enorm egen vilja!
Pratar på som bara den o fattar inte Faster så går han o visar vad han vill/menar! Säger JA o NEJ till ALLTING, alltefter hunöret!! Det kan med andra ord bli lite vadsom där! (Vill du ha glass? NEJ!!!! Ok då! Då får du vara utan! JA!!!!! Sen skriker han ilsket: GLASSSS!! Snacka om att testa utan att riktigt fatta poängen! Poletten har trillat ner men sitter just nu fast halvvägs!!
Bestämd herre men underbart GOOO!
Ja, vi har alltså haft det toppenbra idag! Och resultatet på hur en 1 1/2 åring ser ut efter en sån dag ser ut såhär:

Vi hann med en jättegod middag tillsammans innan det var dags att ge sig av till tåget igen! K bjöd på en Vietnamesisk Wok med räkor o vitlök!! Mums!

Det gick undan när jag kom till centralen... kollade in vilket spår tåget skulle gå ifrån, visst, spår 11! Jag hade typ..3-4 min på mig... Jag gillar ju att åka tåg o har inga somhelst problem med stationer eller alla människor, så jag kände nog att: stressa lagom, du hinner! Då fick jag syn på dessa "fantastiska" (?) granar inne i stora hallen: Tänkte att, såna här spektakel får man inte se tillräckligt många i livet så jag tog några kort o fnissade lite för mig själv... :-) Är inte julgransfoten lite "shabby"?

Sen fick jag fart under galosherna, ( fast egentligen var det ett par skitsnygga svarta dojjor m lite klack på och i dessa ett par kraftigt värkande fötter!!!). Halvsprang bort till spår 11, upp för trappan, frågade konduktörskan om var det fanns mest lediga platser: Längst bak svarar hon! OK, full sprutt dit, in o hitta en bra plats ( gillar inte att åka baklänges..), ner i fåtöljen o fram med engelska versionen av Country Living! Pust! I´m onboard!! Precis när jag känner att tåget ska till o åka slår det mig att jag aldrig kollade-----att det var rätt tåg!!!!!!!!!! Reser mig upp o kikar ut mot perrongen, ser inte ordentligt eller... egentligen ingenting!

Hade jag varit nervöst lagd vad gäller tågåkning så hade jag förmodligen brutit samman... eller så kanske jag haft exakt koll istället!!! Men jag satte mig ner o läste......o visst var det rätt tåg!!! Trodde ni nåt annat, va???? ;-)) ...men det är så typiskt mig att alltid vara ute i sista minuten!! Men den här gången gick det ju bra!

I närheten av brorsans hus fick jag syn på en till "sån där gran".. det blev ett quickshot när vi for förbi m bilen!

Och med denna GLITTRIGA GRAN vill jag passa på att önska er alla därute

ETT GOTT SLUT & ETT FANTASTISKT 2009!!

SKÅL!!!!!

NYÅRSKRAMAR!! Iréne

8 kommentarer:

Viola sa...

Tack för din hälsning och vill önska dig och de dina ett riktigt GOTT NYTT ÅR och så hörs vi igen 2009, kram VIOLAN

Mitt Måleri sa...

Tack söta du för hälsningen...du verkar ha haft fullt upp med den lille =) och vilken tur du hamnade på rätt tåg...jag känner igen mig tidsoptimist =)
även jag önskar dig ett riktigt gott slut
varma kramar pia

Romantiska Hem sa...

Åh ni verkar ha haft det ljuvlig och lillen med, ler. Ja, min man kan allt när han vill men jag måste ju erkänna att så romantisk är han inte alltför ofta så det är bäst att skriva om det när det inträffar, ler. hihihi. Jag tänkte bara titta förbi och önska dig och dina nära ett riktigt gott nytt år och hoppas ni får en fin kväll! Kram Petra

zinkbaljan sa...

Tack så hjärtligt för hälsningen i min blogg!!!! VILKA GRANAR!!WoooW!!
Önskar dig med ett riktigt gott nytt år!!
Kraaaam

Katta sa...

Den vitklädda granen känner jag igen sen i förrgår då vi kom hem.Visst är det alltid bäst att komma hem, men vad skulle hemma vara om man aldrig var borta? Ha ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Kram Katta

Eikkala sa...

* Gott Nytt år *
Kram Sari

Inka sa...

Nä men hej!

Men vad kul att jag hittade till din underhållande blogg. Du skriver så bra, har så fint hemma och dina frostiga frostbilder är ju bara så sjukt vackra. Oh my God.

Trevlig fortsättning på 2009Vänligen Inka

LillaFlisan sa...

Men vilken liten gullplutt i raggsockorna!!

Ja, det där med att hitta rätt tåg är inte helt lätt alla gånger framför allt när man oftast inte hör ett jota av vad de ropar ut i högtalarna!!


Tjingeling och kram på det nya året!!


Flisan